OVER 

Vakantie-loft bevindt zich in het landelijke Klemskerke (De Haan) op 2 km van de pittoreske kustgemeente De Haan en op een tiental minuten van Oostende. Ook het historische Brugge bereik je in minder dan 15 min. Vakantie-loft is gemakkelijk te bereiken via de afrit Jabbeke (E40) of via Oostende (A10).

Het pand is een totaal gerenoveerde woning uit 1882, smaakvol ingericht in authentieke loft-stijl. De woning heeft 3 grote slaapkamers en biedt plaats aan maximum 10 personen. www.vakantie-loft.be leent zich perfect voor groepen en of gezinnen. Er is een open leefruimte van 90 m² en er zijn 2 badkamers met eigen toilet. Op bovenverdieping is het heerlijk toeven in de prachtige loft met knusse zithoekjes. Geniet languit in een hang net 3 meter boven de grond of kom helemaal tot rust in de ruime sauna.

Koken kan in een volledig uitgeruste professionele keuken. Bij mooi weer kun je genieten van de zuid gerichte tuin met zonneterras. De kids kunnen zich uitleven op een te gekke klimmuur. Er is gratis wifi over het volledige huis. De locatie is de perfecte uitvalsbasis voor fietstochten, (natuur)wandelingen en of uitjes naar het strand en de zee.

Vakantie-loft is geschikt voor een gezellige familie uitstap maar ook voor vrienden(groepen), team-buildings, vergaderruimte, hippe tastings en kookdemonstraties of zelfs filmopnames en foto-shoots!

Parkeren (gratis!) kan in de straat of op de nabijgelegen parking.